chinbone اجلاس محصول معرفی دانشگاه

chinbone: اجلاس محصول معرفی دانشگاه دانشگاه هاشمی رفسنجانی خبر دانشگاه

  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • توجه: در صورتی که فایل دارای ایراد است یا حقوق نویسنده رعایت نشده با ما تماس بگیرید

    گت بلاگز اخبار سیاسی و اجتماعی رفتن يا نرفتن مساله اين نيست

    گويا سفر به قلب امريكا هراس انگيز هست؛ نه براي همه ولی دست كم براي «كيهانيان» حضور در يك نشست بين المللي در نيويورك چندان خوشايند به نظر نمي رسد. اين عنوان گرچ

    رفتن يا نرفتن مساله اين نيست

    رفتن يا نرفتن مساله اين نيست

    عبارات مهم : ايران

    گويا سفر به قلب امريكا هراس انگيز هست؛ نه براي همه ولی دست كم براي «كيهانيان» حضور در يك نشست بين المللي در نيويورك چندان خوشايند به نظر نمي رسد. اين عنوان گرچه از خط و ربط هميشگي كيهان مشخص است ولی صبح ديروز مديرمسوول اين روزنامه نشان داد كه به خصوص اين بار بسته پيشنهادي ويژه اي براي حسن روحاني دارد كه براي حضور در اجلاس هر سال شرکت ملل مهيا مي شود. حسين شريعتمداري در سرمقاله اين روزنامه نوشته بود كه امسال اجلاس هر سال مجمع عمومي شرکت ملل متحد در حالي برگزار مي شود كه دونالد ترامپ، رييس جمهور امريكا رياست دوره اي و يك ماهه شوراي امنيت شرکت ملل را برعهده دارد.

    رفتن يا نرفتن مساله اين نيست

    او با اين توضيح، پيشنهاد داده « اكنون وقت مناسبي به دست آمده است كه رييس جمهور كشورمان با اعتراض رسمي و آشكار به رياست ترامپ بر شوراي امنيت شرکت ملل متحد از شركت در مجمع عمومي هر سال اين شرکت خودداري كند تا از اين طريق و با تحقير ترامپ، لااقل به بخشي از اهانت هاي امريكا عليه ايران و مردم ايران پاسخ داده باشد.» شريعتمداري البته در بخش ديگري از سرمقاله مدعي شده است كه سفرهاي همه ساله روحاني دستاوردي نداشته است كه حالا با حضور نيافتن او از دست برود. سرمقاله ديروز كيهان البته مورد توجه حسام الدين آشنا، مشاور رييس جمهوري نيز قرار گرفته بود و مثل هميشه در توييتر خود به آن واكنش نشان داد.

    آشنا در چهار بند توضيح داد كه كيهان قديمي ترين و ارشدترين سخنگوي جريان كوچك ولي قدرتمند «نه به ديپلماسي» در ايران معاصر هست. او البته تاكيد كرده بود كه نمي گويم رييس جمهوري ايران در مجمع عمومي يا شوراي امنيت شركت كند يا نه ولی استدلال بيان شده است براي عدم حضور در مجمع از وحشت امكان حضور در جلسه شوراي امنيت غلط است.

    گويا سفر به قلب امريكا هراس انگيز هست؛ نه براي همه ولی دست كم براي «كيهانيان» حضور در يك نشست بين المللي در نيويورك چندان خوشايند به نظر نمي رسد. اين عنوان گرچ

    همچنين بهروز نعمتي، سخنگوي هيات رييسه و از نزديكان علي لاريجاني نيز در توييتر خود و در واكنش به سرمقاله كيهان نوشت آقاي رييس جمهور؛ از شما انتظار مي رود كه عاقلانه واکنش‌ها كرده و به سخنان بي اساس و احساسي اشخاصي كه در اقليت هستند، توجهي نكنيد؛ با اقتدار و به اعتبار راي مردم در مجمع عمومي شرکت ملل حضور يافته و پيام صلح و دوستي مردم ايران را به تمام دنيا مخابره كنيد.

    آنچه صريح و بي پرده كيهان ديروز به روحاني پيشنهاد داد، آيت الله احمد جنتي در افتتاحيه اجلاسيه خبرگان از آن ابراز نگراني كرده و تلويحا گفته بود كه روحاني براي ديدار با ترامپ راهي نيويورك مي شود و هشدار داده بود كه مقام معظم رهبري مكررا گفته اند هيچ كس حق ندارد با امريكا مذاكره كند. در واقع او در خلال اين سخنراني هشدار داده بود كه هرگز كسي از دولت و هيات همراه كه راهي نيويورك مي شوند خيال خام ديداري يكباره يا تجربه تكرار مكالمه اي تلفني در سر داشته باشند. اين عنوان البته با واكنش محمود واعظي، رييس دفتر رييس جمهوري هم روبه رو شد كه دنباله دار بود. واعظي بیانات آيت الله جنتي را نادرست دانست و دفتر رييس مجلس خبرگان بيانيه داد كه واعظي برداشت اشتباه كرده و آيت الله جنتي گفته كه ترامپ شيطنت هايي دارد و مي خواهد با روحاني ديدار كند و واعظي بايد عذرخواهي كند. از آن سو هم واعظي گفته بود مورد نیاز نمي داند عذرخواهي كند .

    حضور هميشگي و مخالفت هاي تازه

    تمام روساي جمهوري ايران دست كم چند روز پاياني تابستان تا اوايل مهر ماه را در نيويورك گذرانده اند و تنها كسي كه راهي امريكا نشده تا به شرکت ملل برود و در ميان سران كشورهاي دنیا سخنراني كند مهدي بازرگان، نخستين نخست وزير جمهوري اسلامي است كه وقت كوتاه حضور او در قدرت و جنجال ملاقاتش با كسينجر مجالي براي حضور در عرصه بين المللي برايش باقي نگذاشت. شهيد محمدعلي رجايي در قامت نخست وزير به نيويورك رفت و در جريان سخنراني اش اعلام كرد، آمده تا نداي مظلوميت ملت مسلمان ايران را به گوش دنیا برساند و حتي آثار شكنجه به جا مانده از رژيم پهلوي را به خبرنگاران نشان داد.

    رفتن يا نرفتن مساله اين نيست

    او با يك سخنراني ضد امپرياليستي در قلب امريكا بر استقلال كشور تاكيد كرد. آيت الله خامنه اي هم در دوران رياست جمهوري به نيويورك رفت و در نطق خود به مساله رژيم صهيونيستي و همچنين «ارزش هاي فرهنگي بعد از انقلاب» اشاره كرد. آيت الله خامنه اي در سخنراني خود، صدام را به هيتلر تشبيه مي كند و خواستار استفاده از تجربه دادگاه نورنبرگ و طرح تنبيه عراق به عنوان متجاوز به منظور تضمين امنيت منطقه مي شود. آيت الله هاشمي رفسنجاني، رييس جمهوري كه بعد از آيت الله خامنه اي راهي پاستور شد بعد از انقلاب هرگز به نيويورك نرفت وتنها رييس جمهوري است كه در مجمع عمومي شرکت ملل سخنراني نداشت.

    البته به گفته محمد هاشمي برادر او عدم حضو رآيت الله هاشمي به دليل ممانعت هايي در داخل نبوده است ولی سيدمحمد خاتمي با طرح گفت وگوي تمدن ها به نيويورك رفت و توانست سال 2001 را به نام طرح خود ثبت كند. ركورددار سفر به نيويورك هم محمود احمدي نژاد است كه دست كم 8 بار با اعوان و انصار خود به اين ايالت امريكا سفر كرد و هر سال سخنراني هاي پرحاشيه اي داشت از جمله سال 89 و 90 كه يك بار ماجراي هولوكاست را پيش كشيد و بار ديگر از مديريت جهاني گفت. او به گونه اي سخن گفت كه تمامي رسانه ها زير پرسش رفتن جنايت هيتلر يعني هولوكاست را تيتر خود كردند . روحاني هم در اولين شهريور بعد از حضور در پاستور راهي نيويورك شد و طرح «جهان عاري از خشونت» را پيشنهاد داد و هر سال در مجمع عمومي شرکت ملل شركت كرده هست. با اين حساب گرچه ارتباط با امريكا جايي در ايدئولوژي جمهوري اسلامي ندارد و البته تابو محسوب مي شود ولی سفر به اين كشور براي حضور در نشستي بين المللي از اوايل انقلاب با مخالفت جدي مواجه نبوده و همواره روساي جمهوري از اين نشست به عنوان تريبوني استفاده كرده اند كه مي تواند انعكاس دهنده صداي ايران باشد؛ گرچه در هر دوره نماينده يك جريان فكري در ايران پشت تريبون قرار گرفته است.

    گويا سفر به قلب امريكا هراس انگيز هست؛ نه براي همه ولی دست كم براي «كيهانيان» حضور در يك نشست بين المللي در نيويورك چندان خوشايند به نظر نمي رسد. اين عنوان گرچ

    به نظر مي رسد اين بار جرياني خاص با وجود علم به اينكه تصميم گيري در سياست خارجي در چنين سطحي تنها در اختيار رييس دولت نيست و با وجود مخالفت آشكار رهبر انقلاب و تاكيد بر اينكه « نه مذاكره مي كنيم، نه جنگ مي شود» تلاش دارند با بيان پيشنهاداتي به ظاهر خيرخواهانه به روحاني هشدار دهند. ولی بعيد است كه از اين نكته هم بي اطلاع باشند كه عدم حضور در اين اجلاس تنها وجهه ديپلماتيك ايران را تحت تاثير قرار خواهد داد.

    مخالفان حضور روحاني در نيويورك در دوران رياست جمهوري احمدي نژاد مخالف سفرهاي هر ساله او به امريكا نبودند، آنها از حضور احمدي نژاد در نيويورك هراسي نداشتند، چون به حد كفايت در سخنراني هاي او ديپلماسي ستيزي مقبول اين جريان فكري وجود داشت با اين حال آنها علاوه بر احتمال ديدار ترامپ و روحاني احتمالا از متني كه قرار است در شرکت ملل قرائت شود نيز دلواپس هستند. در غير اين صورت ضرورتي نداشت كه از رييس جمهور بخواهند وقت حضور در يك مجمع جهاني را از دست بدهد.

    رفتن يا نرفتن مساله اين نيست

    اعتماد/ مرجان زهراني

    واژه های کلیدی: ايران | سخنراني | دونالد ترامپ | اخبار سیاسی و اجتماعی


    دانلود


    دانلود فایل ها

    نویسنده : blogzz

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • دانلود رایگان کتاب از آمازون
  • تکست بوک
  • خرید کتاب انگلیسی
  • خرید کیندل آمازون
  • کتاب زبان اصلی
  • خرید کتاب زبان اصلی دانشگاهی
  • باکس کتاب
  • مانگا زبان اصلی
  • قیمت چاپ کتاب PDF
  • چاپ مانگا
  • رفتن به نوار ابزار